Най-добрият избор на пластмасова и алуминиева дограма, щори и изделия от ковано желязо на най-добри цени.
Начало > Полезно и интересно за дограмата
Телефон: 032/ 620-5760888/ 671-857
 

Полезно и интересно за дограмата


Съвети при правилния подбор на фирма за дограма

Съвети при правилния подбор на фирма за дограма
Съвети при правилния подбор на фирма за дограма При избора на правилна фирма за смяна на дограма трябва да се съобразим със следните точки: На първо място е важен екипът, който ще извърши подмяна на дограмата. Ако хората, които се занимават с това, разбират от работата си, ще го забележите лесно. Те ще ви дадат елементарни съвети за запазване на покъщнината, докато се извършва самата подмяна на дограмата. Ще ви дадат ценни на ...Стъпки при смяна на дограма

Стъпки при смяна на дограма
Смяната на дограма винаги е била сложно занимание. Трябва да се проучат много фирми, да се избере подходящата дограма – PVC, дървена или алуминиева и да случим на подходящ екип, който да постави дограмата, за да не страдаме впоследствие.    Различният вид дограма или по-точно казано конструкцията на дограмата, носи и различна цена със себе си. За да бъде взето най-равилното решение при избора на дограма трябва да се наб ...Как да се справим с конденза?

Как да се справим с конденза?
Кондензът е явление, което се състои в преминаването на водните пари в течно състояние. Водни пари се намират по всяко време във въздуха около нас. Количеството им се характеризира с коефициент наречен относителна влажност на въздуха [Rh] , който представлява отношение на разтворените във въздуха водни пари, към максималното количество водни пари, които могат да бъдат разтворени във въздуха при дадената температура. Този коефициент метеоролози ...(1)

 

 

 

 Продукти

Цени на дограма
PVC дограма
AL дограма
Щори
Ковано желязо
Полезно за дограмата
Обекти
Строително-ремонтни услуги

Измазване на врати и прозорци
Зидарски услуги
Външна изолация
Други услуги

 

| DMCA.com