Най-добрият избор на пластмасова и алуминиева дограма, щори и изделия от ковано желязо на най-добри цени.

Начало / Дограма / Дограма PVC Профили TROCAL
Телефон: 032/ 620-5760888/ 671-857
 

Дограма PVC Профили TROCAL

Дограма PVC Профили TROCAL  - Дограма
Дограма PVC Профили TROCAL

PVC Профили TROCAL

 
TROCAL един от водещите доставчици на прозоречни системи от пластмаса. Като истински пионер в бранша - преди 50 години TROCAL разработва първия серийно произведен прозорец от пластмаса - марката успява отново и отново да предефинира стандартите в развитието на иновативни и съобразени с изискванията на пазара продукти и услуги. Какво отличава TROCAL: 
- TROCAL е уникален - със своите специалисти, които мислят по новому и постигат необикновени неща.
- TROCAL е гъвкав, защото сме бързи, а ориентир за нас са нашите цели и нашите клиенти. 
- TROCAL е открит, защото поддържаме открит и честен диалог със сътрудници, клиенти и общесвеността.
- TROCAL е иновативен, защото разработката на ориентирани към бъдещето продукти и услуги за отделните пазари е стара наша традиция.
Прозорецът с най-добрите функции Решение за всеки стил в строителството. С подредбата на крило и каса в различни равнини както и с привлекателно стройната си видима част TROCAL InnoNova_70.A5 classic създава свободни пространства за изграждане на претенциозни фасади. Но тя умее да убеждава не само с външния си вид:
 
Топлоизолация
С дълбочина на профила от 70мм и U-стойности от 1,1 W/m2K далеч се надхвърлят изискванията, произтичащи от Разпоредбата за пестене на енергия (EnEV). Икономичност и екологичност под един покрив. И се изплаща. TROCAL InnoNova_70.A5 classic: Прозорецът с най-добрите функции.
 
Прилягащо уплътнение
Тази система се характеризира чрез двете си уплътняващи равнини. Едно вътрешно и едно външно трайноеластични уплътнения се грижат перфектното уплътняване между крило и каса. Допълнително предимство: Сгъвката на прозореца се чисти много лесно.
 
5 камери
Своеобразните, подредени като в пчелна пита профилни камери придават на прозореца висока собствена стабилност и същевременно възпрепятстват усукването.
 
Цвят и дизайн
С цветовете прозорците и фасадите получават ново лице. Възползвайте се от многобройните възможности, предоставени Ви от цветовата компетентност на TROCAL. 
 
 

 
 


Вие четете: Дограма PVC Профили TROCAL .

Ел Шадай предлага ПВЦ и алуминиева дограма на разсрочено плащане, щори и изделия от ковано желязо на най-добрите цени.by

Ако намирате материала за полезен, можете да го споделите:

Facebook | Twitter | Google | Yahoo


 

 
| DMCA.com