Най-добрият избор на пластмасова и алуминиева дограма, щори и изделия от ковано желязо на най-добри цени.

Начало / Дограма / Алуминиева дограма
Телефон: 032/ 620-5760888/ 671-857
 

Алуминиева дограма

В последните години, алуминиевата дограма беше изместена от PVC дограмата, поради липсата на информация в населението. Но какви са в същност качествата на алуминиевата дограма и води ли поставянето и до проблеми с влагата и конденза в дома? Съществуват много марки алуминиева дограма, но най-често спряганата марка на пазара е LORENZOLINE. Алуминиевият профил LORENZOLINE поддържа две основни системи:

 
LORENZOLINE Серия 3500 с 18мм прекъснат термомост.Тази серия е високо термоизолационна и съчетава функционалност, дълъг живот и икономия на метал, без намаляване на якостта на конструкцията. Двете гумени уплътнения спомагат за топлоизолацията и хидроизолацията на дограмата. Серията е подходяща за изработването на външни врати и прозорци, особенно там където е необходима висока якост и топлоизолация.
 
 
LORENZOLINE Серия 1500 Mini Soft без прекъснат термомост/студен профил. Профилите са проектирани така, че да осигурят максимална структурна стабилност с минимална употреба на алуминий. Специално проектираните уплътнения с по-голяма контактна площ, допринасят за максималното уплътняване на конструкцията. Серията е подходяща за изработването на различни вътрешни врати, преградни стени и витрини. Използват се там където топлоизолацията не е от значение.
 
 
LORENZOLINE плъзгащи системи.
Изпълняват се от профили без прекъснат термомост, за това приложението им е на места където топлоизолацията не е от значение, а целта е да се спести място или де се придаде функционалност на даденото помещение. Крилата позволяват монтиране на единично стъкло или стъклопакет до 20мм дебелина. Системата е подходяща за остъкление на тераси или за вътрешни прегради.

 
 


Вие четете: Алуминиева дограма.

Ел Шадай предлага ПВЦ и алуминиева дограма на разсрочено плащане, щори и изделия от ковано желязо на най-добрите цени.by

Алуминиева дограма

Ако намирате материала за полезен, можете да го споделите:

Facebook | Twitter | Google | Yahoo


 

 
| DMCA.com